Luomuruokaa lapselle, Vauvaperheen keittokirja (Moreeni, 2012) saa seurakseen kirjailijan blogin, joka tarjoaa lisää maistiaisia vauvaperheiden keittiöihin. Rentoa tunnelmaa ja puhtaita, aitoja luomumakuja ensimmäisistä lusikallisista lähtien! Unohda teolliset pikaruokapurkit ja nauti kotiruoanvalmistuksesta. Vauvantuoksuisia keittiöhetkiä!
15.10.2012
Härkäpapu
Tiesitkö, että palkokasveja voi mainiosti tarjota jo alle vuoden ikäisten lasten proteiininlähteeksi pieninä määrinä kerrallaan? Lue lisää aiheesta Luomuruokaa lapselle -kirjasta.
Oletko kokeillut kotimaisia härkäpapuja? Kokonaisten härkäpapujen liotusaika on noin 8 tuntia. Liotuksen jälkeen papuja keitetään kovasti noin 10 minuuttia ja lisäksi vielä hiljalleen noin 1,5 tuntia. Keitä kerralla reilusti ja pakasta pavut pienissä erissä. Härkäpapua on saatavilla myös soijasouhetta muistuttavana rouheena. Kotimaista -ja mikä parasta - luomua!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Blogiarkisto
-
►
2014
(20)
- ► joulukuuta (1)
- ► marraskuuta (1)
- ► toukokuuta (2)
- ► huhtikuuta (1)
- ► maaliskuuta (6)
- ► helmikuuta (2)
- ► tammikuuta (2)
-
►
2013
(59)
- ► joulukuuta (2)
- ► marraskuuta (3)
- ► heinäkuuta (1)
- ► toukokuuta (4)
- ► huhtikuuta (8)
- ► maaliskuuta (7)
- ► helmikuuta (9)
- ► tammikuuta (11)
-
▼
2012
(157)
- ► joulukuuta (13)
- ► marraskuuta (12)
-
▼
lokakuuta
(19)
- Talkkuna
- Viini, ruoka & hyvä elämä -tapahtuma ja kirjamessut!
- Kriikunoita
- Sadonkorjuuta
- 9 kk!
- Mikä ihmeen vieroitusvalmiste?
- Luomu äidinmaidonkorvike
- Jauheliharisotto
- Kaurajuoma
- Shampoota omenoille!
- Cheers!
- Hei, nyt vietetään imetysviikkoa!
- Avokadopasta
- Härkäpapu
- Härkäpapu
- Puolukka
- Suppilovahverokeitto
- Luomu keittolihaa
- Porkkana-puolukkapiiras
- ► heinäkuuta (9)
- ► toukokuuta (34)
- ► huhtikuuta (8)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti