Rusinasesonki on kohta kuumimmillaan! Pikkujouluissa napostellaan rusinoita, ja jouluna rusinoita upotetaan pullaukkoihin ja sekahedelmäsoppaan.
Tiesitkö, että "äiti"rusinat eli viinirypäleet ovat jo pitkään olleet EU:n kärkipaikoilla torjunta-ainejäämälistoilla? Kuivattujen rusinoiden prosessoinnissa torjunta-ainejäämät vielä konsentroituvat, kun isot ja mehevät rypäleet kutistuvat pikkuruisiksi rusinoiksi. Kaiken kukkuraksi kuivatut hedelmät sisältävät usein mm. säilöntäaineena käytettyjä rikkiyhdisteitä.
Joten, nautitaanpa lapsiperheet luomusta!
Luomuruokaa lapselle, Vauvaperheen keittokirja (Moreeni, 2012) saa seurakseen kirjailijan blogin, joka tarjoaa lisää maistiaisia vauvaperheiden keittiöihin. Rentoa tunnelmaa ja puhtaita, aitoja luomumakuja ensimmäisistä lusikallisista lähtien! Unohda teolliset pikaruokapurkit ja nauti kotiruoanvalmistuksesta. Vauvantuoksuisia keittiöhetkiä!
10.12.2012
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Blogiarkisto
-
►
2014
(20)
- ► joulukuuta (1)
- ► marraskuuta (1)
- ► toukokuuta (2)
- ► huhtikuuta (1)
- ► maaliskuuta (6)
- ► helmikuuta (2)
- ► tammikuuta (2)
-
►
2013
(59)
- ► joulukuuta (2)
- ► marraskuuta (3)
- ► heinäkuuta (1)
- ► toukokuuta (4)
- ► huhtikuuta (8)
- ► maaliskuuta (7)
- ► helmikuuta (9)
- ► tammikuuta (11)
-
▼
2012
(157)
- ▼ joulukuuta (13)
- ► marraskuuta (12)
- ► heinäkuuta (9)
- ► toukokuuta (34)
- ► huhtikuuta (8)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti