27.12.2012

11 kk!


Yhtenä päivänä kun tämä veijari tyhjensi apunani märät pyykit pyykkikoneesta - tajusin, että kohtahan hän ripustaa ne jo kuivumaan. Käsittämätöntä, miten tämä vauva-aika valuu hyppysistä. Nyt olisi korkein aika saada ensimmäisen vuoden valokuvat albumiin.

Poika todellakin käyttäytyy jo kuin isompikin ihminen. Leikkii piilosta, tanssii ja taputtaa, huiskuttaa, kiipeilee vintinportaita ja touhuaa -ennen kaikkea erittäin uhkarohkeasti. Neljästa hampaasta yksi on painunut sisään, kun kasvot kopsahtivat taaperokärryssä könytessä lattiaan. Kävelyhommia odotellessa.

Ruokapöydässä herra haluaa olla juuri sekunnillaan silloin, kun sisäinen nälkäkello kilahtaa. Ruokaa on saatava heti. Ruoka maistuu sekä lusikalla syöttäen että itse syöden. Piimää hörpitään lasista. Yöt ovat rauhoittuneet niin, että rintamaitoa syödään korkeintaan kerran aamuyöstä. Päiväunet alkavat kutistua kaksista unista yksiin lounaan jälkeisiin. Suolaa, sokeria ja joitakin nitraattipitoisia kasviksia ja juureksia lukuunottamatta lapselle sopii ruoaksi lähes kaikki. Lue tarkemmin ruokaohjeistuksista Luomuruokaa lapselle -kirjasta ja tarjoa lapsille monipuolista ruokaa rohkeasti ja ennakkoluulottomasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti