10.11.2014

Ihana, ihana raakakaakao!


Tässä sitä on: 100 % aitoa kaakaota kaakaomassan muodossa. Upeat lohkareet esim. suklaanvalmistukseen löydät esim. täältä:
http://cocovishop.com/tuotteet/kaakaomassa

"Raakaa kaakaota saadaan Theobroma cacao-nimisen puun hedelmistä ja näiden hedelmien sisältä löytyvistä mantelin kokoisista kaakaopavuista. Kaakaomassa on kokonaisista kaakaopavuista muussattua kiinteää massaa, joka ei sisällä lisä- tai makeutusaineita.
Raaka kaako sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa ja huikeat 10% kaakaon painosta on antioksidantteja.  Raaka kaakao sisältää kaikista maailman ruoka-aineista suurimpia pitoisuuksia magnesiumia sekä rautaa, kromia, sinkkiä, rikkiä ja kuparia. Kaakao on hyvä kuitujen lähde ja kuumentamattomassa muodossa se sisältää myös vitamiineja sekä suuren määrän aivojemme mielihyvää tuottaviin välittäjäaineisiin vaikuttavia ainesosia ja niiden rakennusaineita (mm. tryptofaani, 5-HTP, serotoniini, dopamiini, fenyylietyyliamiini ja anandamidi). Kun kehomme muodostaa näitä välittäjä-aineita, koemme mielihyvää, innostuneisuutta."

Ravintoarvot (/100g)
Energiaa: 536 kcal
Proteiinit: 12,6g
Rasvat: 51,3g
Hiilihydraatit: 6,0g
Ravintokuidut: 25,0g
Natrium: 6mg

Ohjeet ja ideat ihanan sekä laadukkaan kotisuklaan sekä muiden kaakaoherkkujen valmistukseen löydätte uudesta kirjastani:
http://readme.fi/product.php?isbn=9789522209337

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti